شاید برایتان جالب باشد بدانید که در فرآیند مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور، اصطلاحات و عبارتهایی وجود دارد که لازم است تا در طول پروسه اخذ پذیرش از دانشگاه مورد نظر با این اصطلاحات و عبارتها آشنا شوید تا بهتر بتوانید روند پذیرش خود را طی کنید. بنابراین هرچه شناخت شما از این عبارات و اصطلاحات بیشتر باشد، مسیر اپلای شما نیز به مراتب هموارتر و سریعتر خواهد بود.
خوب است بدانید که اهمیت این موضوع زمانی فزونی مییابد که بحث ددلاین پیش میآید و بایستی شناخت و اطلاعات خود را در مدت زمان کوتاهی افزایش دهید تا بتوانید در این مسیر با آگاهی و شناخت بیشتری قدم بگذارید و انتخاب درستی داشته باشید. گفتنی است که اصطلاحات و عبارات مربوط به اپلای و پذیرش تحصیلی کم نیستند و ممکن است گاهی موجب سردرگمی متقاضیان شوند.
در میان اصطلاحات و عبارات مهم اپلای نام دو مقوله اپلیکیشن فی و دیپازیت فی مشاهده میشود که ممکن است بسیاری از متقاضیان این دو عبارت را یکی تلقی کنند؛ در حالی که این دو اصطلاح هیچ شباهتی به هم ندارند و فرق زیادی میان آن هاست. اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که قصد مهاجرت تحصیلی دارید و میخواهید تا با اصطلاحات و عبارتهای پروسه اپلای آشنا شوید، پس خواندن این مقاله از فوری پیمنت که در رابطه با تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی است را از دست ندهید.
دیپازیت فی چیست؟
برای مقایسه تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی در امر مهم مهاجرت تحصیلی، ابتدا باید تعریف و شناخت دقیقی از هر یک داشته باشیم. پس با ما همراه باشید تا به معرفی و بررسی اصطلاح دیپازیت فی بپردازیم. دیپازیت فی به هزینهای گفته میشود که پس از مرحله اخذ پذیرش از دانشگاه و قبولی در رشته مورد نظر، متقاضی باید به دانشگاه مربوطه پرداخت کند. در واقع این هزینه یک نوع ضمانت است که دانشگاه از دانشجوی متقاضی میخواهد تا بتواند آمار دقیق و مشخصی از تعداد دانشجویانی که قصد دارند تا در آن دانشگاه ثبت نام کنند، داشته باشد.
در رابطه با هزینه مقدار دیپازیت فی باید بگوییم که این هزینه بنا به قوانین و مقررات هر دانشگاهی متفاوت است و ممکن است پس از شروع ترم تحصیلی و حضور دانشجو در دانشگاه به وی بازگردانده شود. پس همانطور که گفته شد، هزینه دیپازیت فی را معمولا میتوان دوباره از دانشگاه پس گرفت.
ممکن است برخی از متقاضیان در این میان با اصطلاح ادمیشن فی نیز مواجه شوند. خوب است بدانید که ادمیشن فی و دیپازیت فی فرقی با یکدیگر ندارند و هر دو آنها در عمل یکی هستند.
اپلیکیشن فی چیست؟
در این بخش از مقاله تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی به معرفی اصطلاح اپلیکیشن فی میپردازیم. اپلیکشین فی به هزینهای گفته میشود که در هنگام ارسال درخواست پذیرش تحصیلی به دانشگاه مورد نظر باید بپردازید تا درخواست پذیرش و مدارک تحصیلی شما توسط دانشگاه مربوطه چک و بررسی شود.
بد نیست بدانید که اپلیکیشن فی به هدف تامین هزینههای مربوط به انجام مصاحبه و جلسات آنلاین، پاسخ دهی به ایمیلها و سوالات متعدد متقاضیان، بهبود فرم اپلیکیشن، بررسی کردن مدارک ارسالی دانشجویان و همچنین اعلام نتایج درخواست پذیرش اخذ میگردد.
شایان ذکر است که در برخی از دانشگاههای خارج از کشور از جمله دانشگاههای آلمان و ایتالیا هزینه اپلیکیشن فی برای افراد متقاضی مهاجرت تحصیلی رایگان است. اما در اغلب دانشگاهها این هزینه از متقاضیان دریافت میشود و برای این که به درخواست آنها رسیدگی شود باید این هزینه را در مدت زمان مشخصی پرداخت کنند.
فرق میان دیپازیت و اپلیکیشن فی
اکنون که با مفهوم و تعریف دو اصطلاح مهم دیپازیت فی و اپلیکیشن فی آشنا شدید، بهتر است تا به بررسی تفاوتهای میان این دو اصطلاح کاربردی بپردازیم. در ادامه مقاله میتوانید تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی را به صورت خلاصه مطالعه فرمایید:
- اولین فرق میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی به زمان پرداخت آنها بر میگردد. همان طور که در مطالب قبلی نیز گفته شد، اپلیکیشن فی در زمان ارسال مدارک تحصیلی و پر کردن فرم اپلیکیشن به دانشگاه مورد نظر بایستی پرداخت شود. اما هزینه دیپازیت فی را پس از اخذ پذیرش تحصیلی از دانشگاه باید پرداخت کرد.
- دومین تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی به بحث استرداد هزینهها باز میگردد. هزینه اپلیکیشن فی و بررسی مدارک تحصیلی متقاضیان معمولا به آنها بازگردانده نمیشود اما هزینه دیپازیت فی در بسیاری از مواقع قابل استرداد است و میتوان آن را از دانشگاه موردنظر پس گرفت. بهتر است این مورد را به خاطر داشته باشید که استرداد هزینههای مربوط به اپلیکیشن فی و دیپازیت فی کاملا به قوانین و مقررات دانشگاهها بستگی دارد و متقاضیان باید مطابق با این قوانین درخواست استرداد خود را به دانشگاه مربوطه ارسال کنند.
- سومین تفاوت میان دیپازیت فی و اپلیکیشن فی مربوط به مقدار مبالغ آنها میشود. جالب است بدانید که مقدار و میزان هزینه اپلیکیشن فی نسبت به دیپازیت فی یا همان ادمیشن فی کمتر است؛ چراکه برخی از دانشگاههای خارج از کشور در هنگام درخواست هزینه دیپازیت فی، دانشجوی متقاضی را ملزم به پرداخت بخشی از هزینهها از جمله هزینه خوابگاه و بیمه نیز میکنند. این طور بگوییم که گاهی هزینهای که بابت ادمیشن فی از دانشجویان اخذ میشود تنها مربوط به پذیرش در دانشگاه نیست و شامل ارائه یکسری خدمات نیز میگردد.
آیا پرداخت هزینه های مربوط به دیپازیت فی و اپلیکیشن فی الزامی است؟
حال که با تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی آشنا شدید، ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که آیا پرداخت هزینه های مربوط به دیپازیت فی و اپلیکیشن فی برای متقاضیان اجباری است؟ خوب است بدانید که پرداخت هزینه دیپازیت فی به منزله ثبت نام شما در دانشگاه مربوطه تلقی میشود. چنانچه دانشگاه موردنظر شما هزینهای را بابت دیپازیت فی از شما درخواست کرد بایستی آن را بپردازید.
البته شایان ذکر است که ممکن است برخی از دانشگاهها این هزینه را برای متقاضیان خود رایگان درنظر بگیرند. بنابراین توصیه ما به شما عزیزان این است که پیش از هرگونه اقدام نسبت به اخذ پذیرش و یا ثبت نام در دانشگاه مورد نظر خود، حتما به وبسایت آن دانشگاه مراجعه کنید و شرایط و قوانین مربوط به هزینه دیپازیت فی را به دقت مطالعه فرمایید.
جزئیات پرداخت هزینه های دیپازیت فی و اپلیکیشن فی
پرداخت هزینه اپلیکیشن فی نیز برای برخی از دانشگاهها الزامی است و برای این که مدارک شما برای درخواست پذیرش تحصیلی توسط دانشگاه مورد بررسی قرار بگیرد، این هزینه را از شما دریافت میکند. این بدان معنی است که تا زمانی که هزینه اپلیکیشن فی از فرد متقاضی دریافت نشود، بررسی مدارک وی توسط دانشگاه آغاز نمیگردد. اما با این وجود در برخی از دانشگاهها از دریافت هزینه اپلیکیشن فی برای متقاضیان خارجی چشمپوشی و صرف نظر میشود.
بنابراین برای کسب اطلاع و آگاهی از این موضوع نیز میبایست به سایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید و آخرین اخبار مربوط به هزینه اپلیکیشن فی رشته تحصیلی مورد علاقه خود را به دقت مطالعه کنید. خوب است این نکته را نیز به یاد داشته باشید که پرداخت هزینه اپلیکیشن فی شرایط خاصی دارد که در هنگام ارسال درخواست خود حتما باید به آن توجه کنید.
پرداخت هزینه دیپازیت فی و اپلیکیشن فی چگونه انجام میشود؟
اگرچه در هنگام اخذ پذیرش تحصیلی میتوان از برخی کمک هزینهها و فاندها استفاده کرد و هزینههای مربوط به مهاجرت تحصیلی را به میزان زیادی کاهش داد، با این وجود باید برخی هزینهها را نیز بپردازید تا بتوانید روند اپلای برای دانشگاه و رشته مدنظر خود را با موفقیت طی کنید. یکی از متداولترین راهها برای پرداخت هزینه دیپازیت فی و اپلیکیشن فی دانشگاهها از طریق کارتهای اعتباری ( ویزا کارت و مسترکارت) و به صورت آنلاین است.
اگر شما نیز متقاضی مهاجرت تحصیلی هستید و قصد اپلای در یکی از دانشگاههای معتبر خارجی را دارید اما پرداخت هزینه دیپازیت فی و اپلیکیش فی دانشگاه مدنظرتان برایتان دشوار است، میتوانید این کار را به موسسات و سایتهای معتبر که در زمینه مهاجرت تحصیلی مشغول به فعالیت هستند بسپارید.
پرداخت هزینه ها با خیال راحت با فوری پیمنت
در این مقاله به طور مفصل به معرفی اپلیکیشن فی، دیپازیت فی و تفاوت میان دیپازیت و اپلیکیشن فی پرداختیم و اشاره کردیم که هر یک از این هزینهها مربوط به مراحل جداگانهای از پروسه اپلای است که برای اطلاع دقیق از مقدار آنها باید به وبسایت دانشگاه مورد نظر خود مراجعه کنید.
اگر شما نیز در پرداخت هزینه دیپازیت فی و اپلیکیش فی دانشگاه و رشته مورد نظر خود با مشکل مواجه هستید و نیاز به راهنمایی و مشاوره در این زمینه دارید، توصیه ما به شما عزیزان تماس با مشاوران فوری پیمنت است.
فوری پیمنت یک موسسه فرهنگی است که توسط گروهی از علاقه مندان حوزه فرهنگی در سال 1400 تاسیس شد. فعالیتهای این مجموعه در زمینه پرداخت هزینههای جاری آزمونهای زبان، اپلیکیشن فی، دیپازیت فی، رزرو وقت سفارتها یا پرداخت با مسترکارت و ویزا است که توانسته است رضایت خاطر بسیاری از هموطنانی که قصد اپلای و مهاجرت به خارج را دارند بدست آورد.
پس فرصت را از دست ندهید و همین امروز جهت تعیین وقت مشاوره با کارشناسان باتجربه فوری پیمنت تماس بگیرید تا مشاوره و راهنماییهای لازم در زمینه مهاجرت تحصیلی را دریافت کنید.